Priser og betingelser for behandling

Registrert hypnoterapeut Trym Nævestad

Daglig leder og registrert Hypnoseterapeut, Trym Nævestad, er utdannet ved Norsk Institutt for Hypnoterapi og Klinisk Hypnose med internasjonal tilleggssertifisering fra Dave Elman Hypnosis Institute.

Agderterapi AS er en privat klinikk med registrerte hypnoterapeuter med medlemskap i Norsk Forbund for Klinisk Hypnose som sikrer alle parter seriøsitet og ansvar. 

Sesjoner med hypnoterapi har en varighet inntil 90 minutter og utføres i våre lokaler i normal kontortid, med deg og terapeut i enerom dersom ikke noe annet spesifiseres. De aller fleste opplever seg ferdig med forandringen de ønsker etter 3-4 ukentlige behandlinger, men det er like normalt å følge opp i etterkant etter det som kan føles som ganske intenst. 

AVTALER, AVBESTILLING ELLER ENDRINGER KAN KUN GJØRES PÅ SMS TIL 46665300

Avbestilling/endring av avtale må skje innenfor oppført frist og faktureres gjeldende gebyr. Avbestilling som avviker fra gjeldende regler, og som skyldes egen eller barns sykdom, må dokumenteres med sykemelding.
Betaling for behandling gjøres direkte til terapeut etter behandling. Prisene oppgis inklusive 25% mva etter nye regler fra 2021. Ved eventuelle prisendringer er det behandlingsdato og ikke bestillingsdato som gjelder. Ubrukte forhåndsbetalte timer refunderes ikke.

Gjeldende priser fra August 2023

  • Normal behandling med samtale og hypnoterapi kr 1 975,-
  • Oppfølgingstimer utover fjerde behandling kr 1 500,-
  • Uteblivelse fra avtale kr 1 975,-
  • Avbestilling av behandling innen 48 timer før behandling kr 1 250,-
  • Endring av avtaler innen 7 dager før behandling kr 250,-
  • Forhåndsbetalt opplegg med 4 behandlinger gir rett til kr 1300,- i rabatt på den siste timen kr 6 600,- (betales etter første time)

LOVEN OM ALTERNATIV BEHANDLING GIR UTØVERE AV ALTERNATIV BEHANDLING TAUSHETSPLIKT.

Alternative behandlere har like strenge krav for å behandle alle opplysninger på lik linje som helsepersonell. Benevnelsen “Registrert hypnoterapeut” krever oppføring i Registeret for utøvere av alternativ behandling med ansvaret som følger av dette. Seriøse terapeuter behandler alle forhold konfidensielle mellom klient og terapeut, og har ingen plikt til å sende journal til det offentlige. Terapeutene er ikke leger eller helsepersonell, og gir ingen lovnad om bedring eller helbredelse av sykdom eller lidelser, psykisk eller somatisk.

Bestill avtale

Kontakt oss for veien videre

Agderterapi AS

Hovedgata 42, 4900 TVEDESTRAND
over Tvedestrand Legesenter

Onsdag-fredag 10-18, lørdag 12-16
Stengt i Juli og Desember

Telefon/SMS +47 46665300

post@agderterapi.no