Tale i forsamlinger, krypdyr, flyskrekk, insekter, heiser, tannleger, oppkast og eksamener…
Frykt og fobi finnes i uendelig mange varianter.
Alle sammen føles vondt og virkelig uansett hva andre forteller eller fakta kan bekrefte.

Hvorfor skal det være så vanskelig å kvitte seg med denne ofte ubegrunnede frykten?

Frykt, fobier og fæle følelser, er de ekte?

Migrene, vondt i magen, kaldsvette, skjelving, utagerende oppførsel og evige pinsler mens du gruer deg til å konfrontere frykten. Frykt og fobier er i stand til å knekke selv den sterkeste selv om frykten ofte ikke har relasjon til virkeligheten og som regel bare eksisterer i ditt eget hode. Heldigvis er dette også nøkkelen til å hjelpe deg med å overkomme fobiene!

Ingen er født med hverken flyskrekk eller mørkeredsel

Allikevel lever mange med en stadig frykt som må konfronteres på grunn av jobb eller andre nødvendigheter. Det hjelper ikke med repetisjon av fakta når følelsen sitter hardt i kroppen. All frykt er resultat av hendelser, innlærte minner og overbevisning fra deg selv og folk rundt deg. Underbevisstheten er ikke i stand til å skille mellom sanne eller falske minner, og svarer med å gi deg følelsen du har lagret til dette minnet. MEN, alt som er innlært kan heldigvis avlæres. Med hypnose kan du bruke fantasien til din fordel og snu hinder til muligheter!

Hva kan du forvente av resultater?

Hypnose er den aller beste tilstanden for å kunne endre ting som ligger lagret dypt inni deg slik som adferd, tro og følelser. Under hypnose brukes kraftfull NLP og utprøvde terapiteknikker for å endre rammene du har plassert frykten i. Det kan få deg til å tenke helt nytt og helt fritt for frykten. Med samtale og hypnose kan en hypnoseterapeut hjelpe deg med å slappe av i situasjoner du har fryktet i årevis. Alt skjer helt uten medisinering eller erstatningsprodukter med varierende virkning.

Hvordan foregår programmet?

Behandlingen gjennomføres 1:1 i avslappet miljø med hypnoseterapeut i enerom og inkluderer konsultasjon, induksjon, veiledning og behandling. Alle typer angst, frykt og fobier har samme grunnleggende fellestrekk og kan behandles med små variasjoner av samme teknikk. Det er ingen «hjemmelekser», ingen eksponeringsterapi, og du blir heller ikke fortalt mange ting som du må gå rundt å huske på! Målet er at du faktisk klarer å endre måten du har tenkt på tidligere.

For at du skal få effekt av opplegget er det viktig at du er åpen og klar om hvilke utfordringer du ønsker å løse. Du må komme av egen vilje, og det er ingen hjelp om du bare kommer på oppfordring fra andre (ektefeller/venner/kolleger). Med hypnose og samtale kan det underbevisste sinnet påvirkes til å overskrive uvaner og utrivelige minner, og snu opplevelsene på hodet til positive tanker.

I den første sesjonen vil du få svar på alle spørsmål du eventuelt måtte ha om hypnose. Terapeuten kartlegger frykten, triggere, tro og tanker rundt hva du ønsker å oppnå. Deretter veiledes du inn i hypnose der det fokuseres på å endre de uønskede mønstrene i underbevisstheten. Gjennom terapiteknikkene forsøkes det å fjerne de mentale hindringene og oppnå ditt fulleste potensiale uten frykt. De aller fleste vil føle en ekstrem reduksjon allerede etter den første sesjonen!

De andre sesjonene vil det gjennomgås hva som har skjedd siden sist og det forestas ny hypnose for å få en dyp forståelse i hvor følelsene dine kommer fra, og hva de betyr. Til slutt skal de siste sporene fjernes av det som har plaget deg, og du har lært å tenke nytt.

Bestill avtale

Terapi kan hjelpe!

Bestill avtale

Vaner, mønster og assosiasjoner er en del av det underbevisste sinnet og hypnose kan gi tilgang til disse så man lettere kan gjøre positive endringer.
Hypnose er helt trygt, meget behagelig, avslappende og ekstremt virkningsfullt!

Selv om det kan være vanskelig å sette ord på følelsene man sliter med, kan hypnoseterapi hjelpe med å bytte ut de vonde følelsene og åpne opp for et bedre liv.

Samtalene er 100% fortrolige, og ofte er det bare noen enkle teknikker som skal til før du igjen kan mestre livet ditt og leve det slik du ønsker.

Når du er ferdig hos hypnoseterapeuten, kan du fortsette med selvhypnose på egenhånd dersom du trenger litt påfyll eller ekstra støtte i utfordrende situasjoner.

Bestill avtale

Har du spørsmål?

Fyll ut skjema, så tar vi kontakt ved første anledning.