Hvordan kan du ta kontroll når hverdagen bombarderer deg med reklame og tilbud på usunn mat og snacks?
Hvorfor virker det umulig å spise bare litt når man først har åpnet en pose snacks?
Hvorfor spiser du sukker når forskning viser det er kilden til nesten alle moderne livsstilssykdommer?

Hvorfor sliter vi med vekt og helse?

I kjølvannet av tilsatt sukker, fruktose, kornprodukter og stivelse, kommer plager, lidelser og sykdom på rekke og rad. Det kan begynne med trøtthet, problemer med konsentrasjon, hodepine og vektøkning. Klarer du ikke stoppe i tide, øker risikoen for overvekt, høyt blodtrykk, forhøyet blodsukker, forhøyet mengde triglycerider, og for lave verdier HDL kolesterol. Har du tre av de fem, følger hjerte- og karsykdommer, farlig fedme, insulinresistans, diabetes type 2, Altzheimer og kreft. I USA har enkelte studier påvist at 34% av den voksne befolkningen er direkte berørt, og tilfellene øker parallellt med alderen.

Hva kan du forvente av resultater?

Den aller beste måten å gjenoppta kontroll over egen helse, er å avlære uvanene og gjenopprette kontroll over den underbevisste delen av sinnet. Hypnoseterapi er en velbrukt teknikk for å få til dette. Sammen kan vi endre uvanene du underbevisst har opparbeidet deg ved å spise forlokkende matvarer, godteri og fast food. Ved hjelp av kraftfull NLP og hypnoseteknikker for å endre rammene du har plassert uvanene i, kan teknikkene hjelpe deg å tenke annerledes og kutte sukker og saltsug permanent for å oppnå bedre generell helsetilsand. Under hypnose kan jeg hjelpe deg med å avstå fra å spise ting du vet er negativt for deg!

Hvordan foregår programmet?

Behandlingen gjennomføres 1:1 i avslappet miljø med konsultasjon, induksjon, veiledning og behandling over fire sesjoner. For at du skal få effekt av opplegget er det viktig at du er åpen og klar om hvilke utfordringer du ønsker å løse. Du må komme av egen vilje, og det er ingen hjelp om du bare kommer på oppfordring fra andre (ektefeller/venner/kolleger). Med hypnose og samtale kan det underbevisste sinnet påvirkes til å avlære uvaner og lære nye positive vaner i stedet.

Bestill avtale

Terapi kan hjelpe!

Bestill avtale

Terapiprogrammene våre viser gode resultater ved overspising, treningsmotivasjon, og de aller fleste klarer å kutte søtsuget med svært liten behandling. Ingen medisinering, dietter, piller, slankepulver, eller operasjoner – kun nye tankemønstre som hjelper deg å velge riktig.

Viljestyrken er en del av det bevisste sinnet, det er derfor viljestyrke i seg selv som regel ikke er nok til å avstå fra å spise kake og godteri når det er så lett tilgjengelig. Vaner, mønster og assosiasjoner er en del av det underbevisste sinnet, og gjennom hypnose får man bedre tilgang til å gjøre positive endringer.

Tusenvis av mennesker har brukt hypnoseterapi for å få kontroll på spisevanene sine igjen, oppleve vektreduksjonen som har vært så vanskelig og best av alt – få tilbake god generell helsetilstand.

Bestill avtale

Har du spørsmål?

Fyll ut skjema, så tar vi kontakt ved første anledning.